Particulier motor leasen.

Scherpste rente tarieven

Van meerdere
aanbieders

Wel zo eerlijk

Geen afsluit- of administratiekosten

Sneller klaar

Altijd boetevrij extra
aflossen

Meteen op weg

Binnen 1 werkdag
rijden!

Waarom particulier motor leasen?

Voor het financieren van uw droommachine bieden wij de best geselecteerde Financial Lease producten van verschillende kredietver- strekkers aan.

Zoekt u een eerlijke en transparante financiering met heldere leasevoorwaarden waarbij vrijheid voorop staat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Geen afsluit- of administratiekosten en geen verrassingen achteraf.

U bent direct volledig eigenaar van de motor en maandelijks betaalt u in termijnen het aankoopbedrag terug. Of het deel van het aankoopbedrag, als de motor gedeeltelijk buiten uw budget valt. Net wat u wilt. U rijdt uw motor de showroom uit en weet dat het met de betaling wel goed zit. En heeft u een keer een financiële meevaller? Bij ons mag u altijd boetevrij extra aflossen.

Motor leasen of financieren

Direct weten of u in aanmerking komt?

Vul hier geheel vrijblijvend uw gegevens in en zie direct uw maandbedrag.

Lease je motor bij Motorleasen.nl

Kies de kredietvorm die het beste bij uw situatie past.

 

Comfort Lease

Dit is een niet doorlopend goederenkrediet voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte motor waar u direct eigenaar van bent. Er zijn een aantal bijzonderheden, namelijk:

 • Geschikt voor aankopen vanaf € 250,- tot maximaal € 5.000,-
 • U bent direct volwaardig eigenaar van de motor.
 • Ook mogelijk voor zelfstandig ondernemers die een particuliere lease willen.
 • U mag boetevrij extra aflossen, zoveel en zo vaak als u wilt.

Het unieke van het Comfort Lease van Motorleasen is dat u alléén rente betaalt over het aantal maanden dat u nodig heeft om het geleende bedrag weer terug te betalen. Dus hoe korter die periode hoe voordeliger u uit bent!

 

Persoonlijk geldkrediet

Dit is een niet doorlopend geldkrediet. Net als bij een Comfort Lease maar met de extra mogelijkheid voor de aanschaf of betaling van allerlei goederen en diensten. Denk dan aan bijvoorbeeld een nieuw motorpak, accessoires of een werkplaatsfactuur.

 • Voor aankopen vanaf €5.000,- tot maximaal €75.000,-
 • Geld op uw eigen rekening.
 • U bent direct volwaardig eigenaar van de motor.
 • U heeft de mogelijkheid om eventuele lopende leningen over te sluiten in een nieuwe tegen gunstigere voorwaarden.
 • U mag boetevrij extra aflossen, zoveel en zo vaak als u wilt.

Het unieke van een persoonlijk geldkrediet van Motorleasen is dat je alléén rente betaalt over het aantal maanden dat u nodig heeft om het geleende bedrag weer terug te betalen. Hoe korter die periode hoe voordeliger u uit bent!

 

Persoonlijk onderpand krediet

Dit is een niet doorlopend goederenkrediet met een onderpand voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte motor waar u direct eigenaar van bent, de motor wordt op uw eigen naam te naam gesteld.

 • Voor aankopen vanaf €5.000,- tot maximaal €75.000,-
 • U kunt heel flexibel zelf de vorm van de financiering bepalen zoals de gewenste looptijd, maandbedrag, slottermijn en aanbetaling.
 • U bent direct economisch eigenaar van de motor, wat inhoudt dat u volwaardig eigenaar van de motor wordt zodra de financiering is afgelost met als belangrijkste voordelen: een aanmerkelijk lager rentepercentage en grotere kans op een goedkeuring.
 • Ook mogelijk voor zelfstandig ondernemers die een particuliere lease willen.
 • Mogelijkheid om eventuele lopende leningen over te sluiten tegen gunstigere voorwaarden.
 • U mag boetevrij extra aflossen, zoveel en zo vaak als u wilt.

Het unieke van een persoonlijk onderpand krediet van Motorleasen is dat u alléén rente betaalt over het aantal maanden dat u nodig heeft om het geleende bedrag weer terug te betalen. Ook hier geldt, hoe korter die periode hoe voordeliger u uit bent!