Zakelijk motor leasen.

Scherpste rente tarieven

Van meerdere
aanbieders

Wel zo eerlijk

Geen afsluit- of administratiekosten

Geen verrassingen

Vaste termijn krediet (niet doorlopend krediet)

Meteen op weg

Binnen 1 werkdag
rijden!

Waarom zakelijk een motor leasen?

Voor het financieren van uw droommachine bieden wij de best geselecteerde Financial Lease producten van verschillende kredietver- strekkers aan.

Een motor op de zaak biedt meerdere voordelen. Naast het feit dat u alle kosten van onderhoud, verzekering en wegenbelasting op de zaak mag boeken, kunt u ook de btw terugvorderen. Bijtelling betaalt u slechts over de kosten van de gemaakt privé kilometers. De investering mag u boekhoudkundig afschrijven en wellicht komt in aanmerking voor de aantrekkelijke MIA en/of KIA regeling.

Deze financiële voordelen komen nog bovenop het rijplezier, want op de motor naar uw klanten, zonder zorgen over files of parkeerproblemen, zijn al redenen genoeg om ook zakelijk te gaan motorrijden.

Direct weten of u in aanmerking komt?

Vul hier geheel vrijblijvend uw gegevens in en zie direct uw maandbedrag.

zakelijk motor leasen

Zakelijk motorrijden kent veel voordelen.

Motor op de zaak

Naast het plezier van motorrijden geniet u met een motor ook van praktische voordelen: u hoeft geen rekening te houden met extra reistijd door files en ook het zoeken naar een parkeerplaats is verleden tijd. Daarnaast biedt een motor op de zaak ook diverse financiële voordelen. De operationele kosten – denk aan wegenbelasting, verzekering en onderhoud – boekt u op de zaak en ook de btw over de zakelijke kilometers kunt u verrekenen. Daar tegenover staat slechts een geringe bijtelling over de werkelijke kosten van de gereden privé kilometers, die los staat van de cataloguswaarde van uw motor (dit is een andere calculatie dan bij een auto van de zaak).

Nog meer fiscaal voordeel 

Bij aanschaf van een motor van de zaak mag u de BTW aftrekken. Afhankelijk van het soort motor en de aanschafwaarde kunt u eventueel ook nog in aanmerking komen voor de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) en/of  de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en hiermee uw fiscale winst verlagen. Om het belastingvoordeel toegespitst op uw eigen situatie uit te rekenen verwijzen we u naar uw eigen boekhouder en/of fiscalist.

Financial Lease als kredietvorm

Flexibel niet-doorlopend goederenkrediet met onderpand voor zelfstandig ondernemers voor aanschaf van een nieuwe of gebruikte motor. Heeft u een eigen zaak? Koop dan de motor op naam van uw bedrijf! Dit heeft een aantal voordelen zoals bijvoorbeeld het terug kunnen vorderen van de BTW over de aanschafprijs, onderhoud- en afschrijvingskosten.

  • Voor aankopen vanaf €2.500,- exclusief BTW per voertuig.
  • U kunt heel flexibel zelf de vorm van de financiering bepalen zoals de gewenste looptijd, maandbedrag, slottermijn en aanbetaling.
  • U bent direct economisch eigenaar van de motor, wat inhoudt dat u volwaardig eigenaar van de motor wordt zodra de financiering is afgelost met als belangrijkste voordelen: een aanmerkelijk lager rentepercentage en grotere kans op een goedkeuring.
  • Mogelijkheid om eventuele lopende leningen over te sluiten tegen gunstigere voorwaarden.
  • U heeft geen bijtelling op woon-werkverkeer en zakelijke ritten en u kunt de BTW over de aanschafprijs, onderhoud- en afschrijvingskosten terugvorderen.
  • Mogelijkheid tot investeringsaftrek en andere belastingvoordelen.
  • Geen beslag op uw liquiditeit.

Tip! Nog geen motor gevonden? Op Motoroccasion.nl vind u het grootste aanbod nieuwe en gebruikte motoren van bedrijven.